In 2004 zijn wij vanuit onze bedrijfsloods aan de Roazeloane in De Westereen begonnen met de verkoop van A-kwaliteit kozijnhout. Al snel breidde het assortiment zich uit met raamhout en omdat er steeds meer vraag kwam naar diverse materialen werd het assortiment steeds verder uitgebreid en kwam er ook vurenhout, plaatmaterialen, deuren etc. op voorraad.

De loods bleek al snel te klein voor de steeds grotere hoeveelheid materiaal en daarom werd in het voorjaar van 2010 de bouw van een kaploods (15×20 meter) gerealiseerd. Echter was ook deze al snel gevuld met een grote hoeveelheid vurenhout en tuinhout en bleek een overkapping (2015) noodzakelijk om zoveel mogelijk materiaal onder dak te kunnen houden.

Inmiddels hebben wij een zeer uitgebreid assortiment hout- en bouwmaterialen waaronder een grote verscheidenheid aan vurenhout, plaatmaterialen, glaslatten, plinten en architraven, isolatie, montagematerialen, hang- en sluitwerk, kozijnen, ramen en meranti en merbau deuren en zijn wij officieel dealer van Bruynzeel binnen- en buitendeuren.

Door de grote hoeveelheid hout- en bouwmaterialen kunnen wij over het algemeen uit voorraad leveren.

Ook voor kozijnen, ramen en deuren op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.